
Інгредієнти:
- Молоко – 200 мл
- Сіль – 1 ч. л.
- Яйця – 2 шт.
- Сир зернистий – 120 г
- Петрушка – невеликий пучок
- Борошно – 350 г
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Вершкове масло – 20 г
Рецепт приготування:
- Змішайте молоко, сіль і яйця.
- Додайте 200 г борошна і розпушувач, трохи перемішайте.
- Додайте сир, подрібнену зелень і м’яке вершкове масло. Перемішайте лопаткою.
- Потім, підсипаючи борошно, замісити тісто. Накрийте рушником і залиште на 20 хвилин.
- Тісто має бути м’яким і не липнути до рук. Може знадобитися трохи більше або менше борошна, ніж вказано в рецепті.
- З тіста сформуйте кружальця і трохи притисніть їх рукою (на вигляд виходять, як сирники).
- Обсмажте оладки на середньому вогні до готовності.
