
Рецепт сирників без борошна і яєць
Кожна господиня готує сирники по-своєму. Сьогодні ми поділимося ще одним рецептом.
СКЛАДОВІ
- 3-4 ст. л. манної крупи
- 2 ст. л. цукру
- 400 г сиру
- рослинна олія
ПРИГОТУВАННЯ
- Змішайте сир, цукор і манну крупу. Якщо сир занадто рідкий , можна додати більше манки. Якщо ж він сухий – варто додати трохи молока, води або кефіру. Нехай тісто трохи настоїться.
- Замішуємо тісто.
- Сформуйте з тіста кульки, злегка обваляйте їх в манці.
- Обсмажувати на розігрітій сковороді до золотистої скоринки.
Сирники “Хвилинка” без яєць і без борошна, які жодного разу не прилипли до сковороди