
Цей рецепт – прекрасна альтернатива сирникам і запіканкам з сиру.
Інгредієнти:
- сир, 200 г;
- цукор, 2 ст.л.;
- сіль щіпка;
- яйця, 2 шт.;
- яблуко, 1 шт.;
- розпушувач, 1 ч.л.;
- борошно, 100 г
Процес приготування:
- Яйця змішуємо з дрібкою солі і цукром, збиваємо до розчинення цукру. Додаємо сир.
- Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем, всипаємо в масу і вимішуємо тісто.
- Яблуко ріжемо тонкими часточками.
- Сковороду змащуємо олією. Викладаємо тісто, розрівнюємо і вставляємо в масу шматочки яблука.
- Накриваємо кришкою і на самому мінімальному вогні смажимо 15 хвилин.
- За допомогою тарілки перевертаємо. Накриваємо кришкою і смажимо 10 хвилин.
Ще в гарячому вигляді розрізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу зі сметаною або сметанним кремом (збиваємо сметану або вершки з цукровою пудрою).
