
Сирники з родзинками виходять надзвичайно смачні, ароматні й прекрасно підходять у якості сніданку або десерту. Рецепти приготування сирників бувають найрізноманітніші, але всі рецепти грунтуються на сирі. Замість борошна, для панірування можна використовувати манну крупу. У деяких рецептах для приготування сирників змішують сир зі сметаною. Сирники можна подавати на стіл зі сметаною, з варенням, з вершками або різними сиропами.
Для приготування ароматних сирників з родзинками нам знадобиться:
- 600 г сиру
- 2 яйця
- 2 ст. л. борошна
- 2-3 ст. л. цукру
- 1 п. ванільного цукру
- борошно для панірування
- дрібка солі
- ізюм за смаком
Готуємо:
Промиваємо родзинки кілька разів холодною водою і висушуємо на рушнику. Ретельно перемішуємо сир з яйцями, додаємо цукор, сіль, ванільний цукор і промитий і висушений ізюм. Потім додаємо борошно, добре перемішуємо до отримання однорідної маси без грудочок.
Ложкою викладаємо кульки приготованого тіста на плоске блюдо з просіяним борошном, обвалюємо з усіх боків в борошні, струшуємо і обсмажуємо на розігрітій олії з двох боків до рум’яного кольору. Готові сирники можна посипати цукровою пудрою для краси.
Смачного ! 😉
