
Інгредієнти:
- картопля – 0,5 кг;
- індичка (або будь-яке інше м’ясо) – 0,5 кг;
- цибуля – 1-2 шт.;
- огірки мариновані – 4 шт.;
Для заправки:
- сіль, перець, майонез – за смаком.
Процес приготування:
- Відварюємо картоплю, охолоджуємо, чистимо від шкірки і ріжемо кубиком.
- Відварене в підсоленій воді зі спеціями м’ясо охолоджуємо і ріжемо кубиками.
- Цибулю ріжемо дрібними кубиками. За бажанням, цибулю можна промаринувати.
- Мариновані огірки також нарізаємо кубиком.
- Змішуємо всі продукти, заправляємо майонезом. Додаємо сіль та перець за смаком.
