
Ця страва чудова альтернатива звичним відбивним з курячого філе. Виходить дуже ніжна в соковита. Спробуйте!
Продукти:
- 500-600 г курячого філе;
- ⠀70 г твердого сиру;
- 4 ст. л. сметани;
- 4-5 зубці часнику;
- 3-4 невеликих печериці;
- яйце.
Як готувати:
- Розрізаємо філе як на відбивні, злегка відбиваємо.
- Солимо і перчимо, залишаємо маринуватися.
- Нарізаємо шампіньйони.
- Сир тремо на грубій тертці.
- Додаємо до сиру часник, пропущений через прес, сметану, шампіньйони.
- Викладаємо начинку на шматочки філе. Скручуємо у рулет.
- Викладаємо рулети у форму.
- Яйце збиваємо зі сметаною.
- Соусом поливаємо рулетики.
- Закриваємо форму фольгою.
- Запікаємо при температурі 190 С 30 хвилин.