Так гречку мало хто готує, а даремно! Можна готувати хоч кожен день!

Так гречку мало хто готує, а даремно! Можна готувати хоч кожен день!
Так гречку мало хто готує, а даремно! Можна готувати хоч кожен день!

Гречана каша з капустою – виходить дуже смачно і незвично. Спробуйте самі, думаю не пошкодуєте, тим більше це недорого, смачно і просто готується.

Інгредієнти:

  • Капуста – 400 г
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль -1 / 2 ч.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Олія – 3-5 ст.л.

Для гречки:

  • Гречка – 200 г
  • Вода – 400 мл
  • Вершкове масло – 100 г
  • Сіль – 1 / 2 ч.л.

Рецепт приготування:

  1. В каструлю наливаємо воду (400 мл), додаємо сіль та масло. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння.
  2. Всипаємо в каструлю гречку і готуємо до готовності.
  3. Нашаткувати капусту, злегка пом’яти руками. Моркву натерти на грубій тертці. Цибулю нарізати кубиками.
  4. На сковороді підсмажуємо цибулю та моркву, додаємо капусту. Тушкуємо до готовності, додаємо сіль і перець.
  5. Змішуємо готову гречку з капустою і подаємо до столу!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!