
Інгредієнти:
- свинина (полядвиця) – 1 великий шматок
- картопля – 3-4 шт.
- цибуля – 1 шт.
- олія – 50 мл
- сіль, чорний перець, паприка, коріандр – за смаком
Рецепт приготування:
- М’ясо ділимо на шматочки, шириною 1-2 см, не дорізаючи ножем до кінця.
- Нарізаємо картоплю.
- Олію змішуємо зі спеціями.
- На дно форми викладаємо нарізану цибулю, зверху шматок м’яса та картоплю.
- З усіх сторін добре змащуємо олією зі спеціями.
- Накриваємо форму фольгою та відправляємо в духовку, розігріту до 180 º на 40 хвилин. Після зазначеного часу забираємо фольгу та запікаємо ще 20 хвилин. Смачна та ароматна картопля з м’ясом готова!