
Інгредієнти:
- філе куряче, 3 шт.;
- яйця, 2 шт.;
- чебрець, прованські трави, спеції, зелень, сіль, каррі;
- помідор, 1 шт.;
- вершки жирні, 150 мл.
Процес приготування:
- М’ясо промиваємо, просушуємо паперовими рушниками і ріжемо невеликими шматочками.
- Викладаємо м’ясо в форму для запікання.
- Яйця змішуємо з сіллю і всіма пряними травами, спеціями, зеленню, сумішшю перців.
- Вливаємо в яєчну масу вершки і добре перемішуємо соус вінчиком до одноманітності.
- Вливаємо пару ложок олії, перемішуємо.
- Помідор ріжемо тонкими кружальцями, зелень дрібно ріжемо.
- Заливаємо соусом м’ясо в формі, викладаємо зверху помідори і посипаємо все зеленню.
- Ставимо в розігріту духовку до 200 градусів і запікаємо близько 10 – 15 хвилин.
Ви можете ще додати часник, обсмажені грибочки та інші добавки на свій смак.
