Так курячу грудку мало хто готує, а даремно. Швидко, смачно і дуже ніжно!

Так курячу грудку мало хто готує, а даремно. Швидко, смачно і дуже ніжно
Так курячу грудку мало хто готує, а даремно. Швидко, смачно і дуже ніжно

Інгредієнти:

  • філе куряче, 3 шт.;
  • яйця, 2 шт.;
  • чебрець, прованські трави, спеції, зелень, сіль, каррі;
  • помідор, 1 шт.;
  • вершки жирні, 150 мл.

Процес приготування:

  1. М’ясо промиваємо, просушуємо паперовими рушниками і ріжемо невеликими шматочками.
  2. Викладаємо м’ясо в форму для запікання.
  3. Яйця змішуємо з сіллю і всіма пряними травами, спеціями, зеленню, сумішшю перців.
  4. Вливаємо в яєчну масу вершки і добре перемішуємо соус вінчиком до одноманітності.
  5. Вливаємо пару ложок олії, перемішуємо.
  6. Помідор ріжемо тонкими кружальцями, зелень дрібно ріжемо.
  7. Заливаємо соусом м’ясо в формі, викладаємо зверху помідори і посипаємо все зеленню.
  8. Ставимо в розігріту духовку до 200 градусів і запікаємо близько 10 – 15 хвилин.

Ви можете ще додати часник, обсмажені грибочки та інші добавки на свій смак.

Так курячу грудку мало хто готує, а даремно. Швидко, смачно і дуже ніжно!
Так курячу грудку мало хто готує, а даремно. Швидко, смачно і дуже ніжно!