Так печінку ви ще жодного разу не готували, особливо сподобається діткам

Страви з печінки смачні та корисні. Однак треба вміти правильно приготувати цей продукт. За цим рецептом печінка виходить дуже соковитою.

Продукти:

  • 500 г  курячої печінки;
  •  4-5 ст. л. сметани або майонезу;
  • 3 яйця;
  • 4 ст. л. борошна;
  •  3-4 зубчики часнику;
  • спеції;
  • сіль;
  •  олія.

Як готувати:

  1. Часник пропускаємо через прес.
  2. Для кляру змішуємо яйце, часник, сметану або майонез, додаємо борошно і трохи солимо.
  3. Все збиваємо виделкою.
  4. Печінку миємо, очищаємо від плівок, ріжемо порційно.
  5. Злегка відбиваємо і посипаємо спеціями.
  6. Потім шматочки печінки вмокаємо в кляр, викладаємо в гарячу олію.
  7. Обсмажуємо під закритою кришкою з двох сторін.
  8. Подаємо з овочами й зеленню.

Печінка виходить м`якою, соковитою та буквально тане в роті. Страва сподобається навіть тим, хто не любить печінку.

За матеріалами.