Страви з печінки смачні та корисні. Однак треба вміти правильно приготувати цей продукт. За цим рецептом печінка виходить дуже соковитою.
Продукти:
- 500 г курячої печінки;
- 4-5 ст. л. сметани або майонезу;
- 3 яйця;
- 4 ст. л. борошна;
- 3-4 зубчики часнику;
- спеції;
- сіль;
- олія.
Як готувати:
- Часник пропускаємо через прес.
- Для кляру змішуємо яйце, часник, сметану або майонез, додаємо борошно і трохи солимо.
- Все збиваємо виделкою.
- Печінку миємо, очищаємо від плівок, ріжемо порційно.
- Злегка відбиваємо і посипаємо спеціями.
- Потім шматочки печінки вмокаємо в кляр, викладаємо в гарячу олію.
- Обсмажуємо під закритою кришкою з двох сторін.
- Подаємо з овочами й зеленню.
Печінка виходить м`якою, соковитою та буквально тане в роті. Страва сподобається навіть тим, хто не любить печінку.