Так печінку ви ще жодного разу не готували, особливо сподобається діткам

Так печінку ви ще жодного разу не готували, особливо сподобається діткам
Так печінку ви ще жодного разу не готували, особливо сподобається діткам

Страви з печінки смачні та корисні. Однак треба вміти правильно приготувати цей продукт. За цим рецептом печінка виходить дуже соковитою.

Продукти:

  • 500 г  курячої печінки;
  •  4-5 ст. л. сметани або майонезу;
  • 3 яйця;
  • 4 ст. л. борошна;
  •  3-4 зубчики часнику;
  • спеції;
  • сіль;
  •  олія.

Як готувати:

  1. Часник пропускаємо через прес.
  2. Для кляру змішуємо яйце, часник, сметану або майонез, додаємо борошно і трохи солимо.
  3. Все збиваємо виделкою.
  4. Печінку миємо, очищаємо від плівок, ріжемо порційно.
  5. Злегка відбиваємо і посипаємо спеціями.
  6. Потім шматочки печінки вмокаємо в кляр, викладаємо в гарячу олію.
  7. Обсмажуємо під закритою кришкою з двох сторін.
  8. Подаємо з овочами й зеленню.

Печінка виходить м`якою, соковитою та буквально тане в роті. Страва сподобається навіть тим, хто не любить печінку.

За матеріалами.