Так рибу готувала ще моя бабуся, готує мама, а тепер готую і я вже протягом 15 років

Так рибу готувала ще моя бабуся, готує мама, а тепер готую і я вже протягом 15 років
Так рибу готувала ще моя бабуся, готує мама, а тепер готую і я вже протягом 15 років

Інгредієнти:

  • риба (минтай, хек) філе – 1 кг
  • сіль – 1 ч.л.
  • чорний перець – за смаком
  • морква – 400 г
  • цибуля – 200-300 г
  • томатний кетчуп – 4-6 ст.л.
  • сіль -1/3 ч.л.
  • чорний перець – за смаком
  • лавровий лист – 2 шт.
  • перець духмяний горошком – 4-6 шт.
  • олія – за смаком

Процес приготування (відео):