Так ви ще не готували! В міру пікантна та дуже смачна закуска з кабачків

Інгредієнти:

  • Кабачки – 3 шт. (600 г)
  • Сіль – 2 ч.л.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Червоний гострий перець – ½ ч.л.
  • Паприка – ½ ч.л.
  • Петрушка
  • Оцет 9% – 1 ст.л.
  • Часник – 2 зубчики
  • Чорний перець – ½ ч.л.
  • Коріандр мелений – 1 ч.л.
  • Цукор – 2 ч.л.
  • Кунжут

Процес приготування:

  1. Кабачки нарізаємо соломкою, солимо, перемішуємо. Залишаємо на 20 хвилин.
  2. Цибулю нарізаємо півкільцями, обсмажуємо 1 хвилину.
  3. Моркву натираємо на тертці для корейської моркви.
  4. До цибулі додаємо моркву та обсмажуємо ще 2 хвилини. Додаємо перець та паприку.
  5. Кабачки віджимаємо від зайвої рідини, змішуємо з овочами, зеленню та всіма спеціями.
  6. Готову страву накриваємо плівкою та відправляємо в холодильник на 5 годин.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!