Так з оселедцем мало хто готує! Шикарна закуска на святковий стіл!

Так з оселедцем мало хто готує! Шикарна закуска на святковий стіл!
Так з оселедцем мало хто готує! Шикарна закуска на святковий стіл!

Такий закусочний рулет сподобається всім вашим гостям!

Інгредієнти:

  • варений буряк – 1 шт. (250 г)
  • яйця – 3 шт.
  • оливкова олія – ​​1 ст.л.
  • борошно – 80 г
  • сіль – 1 ч.л. (без гірки)
  • цукор – 0.5 ч.л.
  • Начинка: філе оселедця – 200 г
  • вершковий сир – 300 г
  • мариновані огірки – 3 шт. (середні)
  • кріп – 0.5 пуч.

Рецепт приготування:

  1. На середній тертці натираємо 250 г вареного буряка, додаємо 3 яєчних жовтки, 1 ч.л. солі, 1 ст.л. олії. Ретельно перемішуємо.
  2. Додаємо борошно та знову перемішуємо.
  3. Збиваємо міксером 3 білки, додавши 0,5 ч.л. цукру до пишної піни.
  4. Вводимо білки в три етапи в масу з буряком, злгека перемішуємо.
  5. Деко застиляємо пергаментом та змащуємо олією.
  6. Виливаємо нашу масу, розрівнюємо лопаткою та випікаємо при 180 градусах 15 хвилин.
  7. Приготуємо начинку: змішуємо сир з подрібненим кропом.
  8. Мариновані огірки натираємо на дрібній тертці та змішуємо з сирною масою.
  9. На остиглий бісквіт наносимо сирну масу, рівномірно розподіляємо.
  10. На край бісвіта викладєамо філе оселедця та загортаємо рулетом.
  11. Відправляємо рулет в холодильник на 1 годину.
Так з оселедцем мало хто готує! Шикарна закуска на святковий стіл!
Так з оселедцем мало хто готує! Шикарна закуска на святковий стіл!
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!