
Такий закусочний рулет сподобається всім вашим гостям!
Інгредієнти:
- варений буряк – 1 шт. (250 г)
- яйця – 3 шт.
- оливкова олія – 1 ст.л.
- борошно – 80 г
- сіль – 1 ч.л. (без гірки)
- цукор – 0.5 ч.л.
- Начинка: філе оселедця – 200 г
- вершковий сир – 300 г
- мариновані огірки – 3 шт. (середні)
- кріп – 0.5 пуч.
Рецепт приготування:
- На середній тертці натираємо 250 г вареного буряка, додаємо 3 яєчних жовтки, 1 ч.л. солі, 1 ст.л. олії. Ретельно перемішуємо.
- Додаємо борошно та знову перемішуємо.
- Збиваємо міксером 3 білки, додавши 0,5 ч.л. цукру до пишної піни.
- Вводимо білки в три етапи в масу з буряком, злгека перемішуємо.
- Деко застиляємо пергаментом та змащуємо олією.
- Виливаємо нашу масу, розрівнюємо лопаткою та випікаємо при 180 градусах 15 хвилин.
- Приготуємо начинку: змішуємо сир з подрібненим кропом.
- Мариновані огірки натираємо на дрібній тертці та змішуємо з сирною масою.
- На остиглий бісквіт наносимо сирну масу, рівномірно розподіляємо.
- На край бісвіта викладєамо філе оселедця та загортаємо рулетом.
- Відправляємо рулет в холодильник на 1 годину.
