Такі картопляні биточки вам точно сподобаються! Спробуйте приготувати їх разом з грибним соусом!

Складові:

  • картопля — 1-2 кг
  • цибуля — 1 шт.
  • яйця — 4 шт.
  • борошно — 2-3 ст.л.
  • мелені сухарі — 2 ст.л.
  • рослинна олія
  • сир твердий — 100 г
  • сіль, чорний мелений перець — за смаком

Спосіб приготування:

  1. Картоплю помити, очистити і відварити в підсоленій воді. Остудити. Цибулю помити, почистити і нарізати невеликими кубиками.
  2. Сир та картоплю натерти на середній тертці, додати цибулю, 2 яйця.
  3. Додати сіль, перець і добре перемішати.
  4. В окремій посудині збити 2 яйця. З картопляної суміші сформувати биточки та присипати борошном, обваляти їх в яйці та сухарях і смажити на рослинній олії.
  5. Подавати з грибною підливою або сметанним соусом:

20 ідеальних соусів, і ти забудеш про кетчуп і майонез