Складові:
- картопля — 1-2 кг
- цибуля — 1 шт.
- яйця — 4 шт.
- борошно — 2-3 ст.л.
- мелені сухарі — 2 ст.л.
- рослинна олія
- сир твердий — 100 г
- сіль, чорний мелений перець — за смаком
Спосіб приготування:
- Картоплю помити, очистити і відварити в підсоленій воді. Остудити. Цибулю помити, почистити і нарізати невеликими кубиками.
- Сир та картоплю натерти на середній тертці, додати цибулю, 2 яйця.
- Додати сіль, перець і добре перемішати.
- В окремій посудині збити 2 яйця. З картопляної суміші сформувати биточки та присипати борошном, обваляти їх в яйці та сухарях і смажити на рослинній олії.
- Подавати з грибною підливою або сметанним соусом: