
Поєднання інгредієнтів в цьому салаті створюють незвичайний смак, він не схожий ні на один майонезний салат. У свіжому вигляді він пікантно хрумтить. А коли салат просочиться, його смак змінюється. Виходить також смачно. Спробуйте!
Продукти:
- 70 г несолодких кукурудзяних пластівців;
- 2 середніх картоплини;
- 1 б. консервованої кукурудзи;
- 1 великий огірок;
- 150 г копченої ковбаси;
- 100 г твердого сиру;
- 3 варені яйця.
Як готувати:
- Картоплю натираємо на тертці для корейської моркви або нарізаємо тонкою соломкою.
- Обсмажуємо на олії до готовності. Картопля вийде хрусткою і рум’яною.
- Ковбасу і огірок потрібно також нарізати соломкою.
- Сир і яйця натираємо на крупній тертці.
- Тепер формуємо салат шарами:
1 шар – кукурудзяні пластівці;
2 – майонез;
3 – картопля;
4 – кукурудза консервована;
5 – майонез;
6 – ковбаса;
7 – огірок;
8 – майонез;
9 – сир;
10 – яйця;
11-майонез.
Шари не обов’язково солити, адже сир, ковбаса і майонез солоні, але якщо ви любите більш солоні страви, то можна перед обсмажуванням посолити картоплю.