Такого салату НЕМАЄ В ІНТЕРНЕТІ! Всі хто пробує, просять рецепт!

Такого салату НЕМАЄ В ІНТЕРНЕТІ! Всі хто пробує, просять рецепт!
Такого салату НЕМАЄ В ІНТЕРНЕТІ! Всі хто пробує, просять рецепт!

Поєднання смаку тут здається просто ідеальним. Цей салат однозначно стане фаворитом на святковому столі. Впевнена, його смак гідно оцінять всі гості. Так що рекомендую обов’язково приготувати і спробувати.

Інгредієнти:

  • Телятина/ яловичина – 250 г (вага сирого м’яса 500 г)
  • Солоні, або мариновані огірки – 3-4 шт. (150 г)
  • Яйця варені – 3 шт.
  • Сир
  • Петрушка свіжа – 50 г
  • Майонез домашній – 250 г

ДЛЯ ДОМАШНЬОГО майонезу:

  • Яйце – 1 шт.
  • Соняшникова олія без запаху – 200 г
  • Сіль – 0,3 ч.л.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Гірчиця – 1 ч.л.
  • Сік лимона 1 ст.л.

Процес приготування:

  1. Дрібно нарізаємо відварене м’ясо, подрібнюємо гострим ножем огірки, сир натираємо на тертці. Дрібно ріжемо яблука. Щоб вони не потемніли, можна злегка скропити їх лимонним соком.
  2. Всі інгредієнти перекладаємо в окремі тарілки і в кожну додаємо майонез. Це набагато зручніше, ніж потім промазувати шари тим самим соусом.
  3. Нам залишилося лише правильно скомпонувати усі інгредієнти разом. Найзручніше робити це в роз’ємній формі для запікання. Першим шаром кладемо м’ясо, далі сир, на нього огірки та зверху яблука. Кожен шар акуратно розподіляємо ложкою. Останнім шаром будуть яйця, і на них ми акуратно кладемо свіжу петрушку.

Відеорецепт: