Такого ви точно не їли! Всі гості просять рецепт! Неймовірно смачні рулетики з баклажанів на зиму

Інгредієнти:

  • баклажани – 5 шт.;
  • перець болгарський – 2 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • часник – по 1 зубчику в банку;
  • петрушка і кріп;
  • помідори – 1 кг (можна трохи більше);
  • цукор – 2 ч.л. в банку;
  • сіль – 1 ч.л.;
  • оцет 9% – 10 мл;
  • олія – 1 ст.л.

Процес приготування:

  1. Банки стерилізуємо. Овочі промиваємо. Баклажани ріжемо на довгі смужки, помідори перекручуємо в пюре м’ясорубкою або блендером.
  2. Якщо баклажани гірчать, посипте сіллю, залиште на 20 хвилин, промийте водою і просушіть.
  3. Перець і моркву ріжемо тонкою соломкою.
  4. Баклажани можна запекти в духовці, на грилі або сковороді.
  5. Зелень подрібнюємо.
  6. На смужку баклажана кладемо соломку моркви і перцю, зелень і загортаємо рулетиком.
  7. Укладаємо в банку (700 г) по 1 зубчику часнику, розрізаного на дві частини, перець духмяний, сіль і цукор, олію без запаху і рулетики.
  8. Помідори проварюємо 6 – 7 хвилин і розливаємо його по банках до самого верху. Потрусіть баночку, щоб вийшло повітря.
  9. У каструлю наливаємо теплу воду, кладемо рушник і ставимо банки. Стерилізуємо від моменту закипання 15 хвилин. Закриваємо кришками, банки перевертаємо, укутуємо і залишаємо до повного охолодження.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!