Такої шарлотки ви ще не пробували – швидкий пиріг з капустою

Такої шарлотки ви ще не пробували - швидкий пиріг з капустою
Такої шарлотки ви ще не пробували - швидкий пиріг з капустою

Швидка шарлотка з капустою, цибулею і яйцем – вдала ідея і для сніданку, і для вечері. Пиріг виходить смачним і ситним, тому його можна брати на роботу чи в дорогу. Готується дуже швидко з доступних продуктів!

Для тіста:

  • 3 яйця;
  • 1 ч. л. цукру,
  • 0,5 ч. л. солі;
  • 100 г борошна;
  • 1,5 ч. л. розпушувача;
  • перець за смаком;
  • вершкове масло для змащування форми;
  • панірувальні сухарі.

Для начинки:

  • 500 г білокачанної капусти;
  • 1 цибулина;
  • 3 яйця;
  • олія.

Як готувати:

  1. Капусту дрібно нарізати, а потім залити окропом на 5 хв.
  2. Злити воду, відкинути на друшляк і дати і воді стекти.
  3. Якщо капуста жорстка, то її можна трохи обмажити на вершковому маслі.
  4. Яйця відварити, очистити і дрібно нарізати. Цибулину очистити, дрібно нарізати.
  5. На сковороді розігріти олію і обсмажити цибулину до золотистого кольору.
  6. У мисці змішати капусту, яйця, обсмажену цибулю.
  7. Приготувати тісто. Яйця збити з цукром, перцем і сіллю, додати просіяне борошно з розпушувачем.
  8. Має вийти густувате тісто. У миску з начинкою налити тісто, перемішати.
  9. Духовку розігріти до 200 °.
  10. Форму для випічки змастити вершковим маслом, обсипати панірувальними сухарями.
  11. У форму викласти тісто, зверху затягнути фольгою.
  12. Через 40 хв фольгу зняти і випікати пиріг до рум’яної скоринки.

За матеріалами.