Інгредієнти для кабачкових спагетті:
- 1 куряче філе (300 г);
- 1 кабачок (500-600 г);
- 2 зубчики часнику;
- 1 плавлений сирок (100 г);
- 80 мл молока;
- сіль, перець, орегано.
Приступаємо до приготування:
- Курячу грудку наріжте на невеликі шматочки.
- Кабачки натріть на тертці для корейської моркви або наріжте на смужки, за допомогою овочечистки.
- Злегка обсмажте курячу грудку, трохи посоліть м’ясо.
- Додайте часник, нарізаний кабачок і обсмажте все разом.
- Натріть плавлений сир на крупній тертці, відправте його в блендер разом з гарячим молоком і невеликою кількістю солі. Збийте все до однорідності. Швидкий вершковий соус готовий!
- Полийте отриманим соусом кабачки з курячою грудкою, тушкуйте пару хвилин, додайте орегано.
- Швидкі і смачні кабачкові спагетті в вершковому соусі готові. Смачного!