
Оригінальна страва з картоплею і яйцями. Можна просто і швидко зробити на сковороді на сніданок або вечерю для різноманітності меню. Пропоную 2 рецепти.
1-ий рецепт
Інгредієнти:
- яйце – 1 шт.;
- 1/2 картоплі ;
- сіль, перець, зелень, пармезан.
Процес приготування:
- Картоплю відварюємо в мундирі до готовності і тремо на великій тертці.
- Розігріваємо на сковороді вершкове масло, викладаємо половину картоплі і обсмажуємо з одного боку.
- Перевертаємо і в середині коржа робимо отвір, в який розбиваємо яйце.
- Солимо та перчимо на (свій) смак, посипаємо зеленню, сиром і подаємо до столу.
2-ий рецепт
Інгредієнти:
- 1/2 картоплі
- 1 яйце
- консервована кукурудза
- 1 столова ложка болгарського перцю
- петрушка, сіль
Процес приготування:
- Дрібно ріжемо перець і змішуємо з кукурудзою, подрібненою зеленню.
- Додаємо терту картоплю і викладаємо масу на розігріте вершкове масло.
- Обсмажуємо з одного боку, перевертаємо, в середині робимо отвір і розбиваємо в нього яйце. Смажимо до готовності.
- Посипаємо зеленню і подаємо до столу.
Смачного!