Такий пляцок з румбамбару подобається всім! Він виходить м’якенький, вологий і дуже гарний в розрізі!

Такий пляцок з румбамбару подобається всім! Виходить м'який, вологий і дуже гарний в розрізі
Такий пляцок з румбамбару подобається всім! Виходить м'який, вологий і дуже гарний в розрізі

Якщо ви досі не любите ревеню, значить вам до нас! Такий пляцок з румбамбару подобається всім! Він виходить м’якенький, вологий і дуже гарний в розрізі! Ревінь додає кислинку і підкреслює ніжний киселевий смак! Спробуйте – це дуже смачно!

ІНГРЕДІЄНТИ

форма 32*22 см

ТІСТО:

  • борошно – 600 г
  • масло – 250 г
  • розпушувач – 2 ч.л.
  • цукор – 200 г
  • яйця – 4 шт.
  • сметана – 100 г (*4 ст.л.)

НАЧИНКА:

  • молоко – 750 мл
  • цукор -200 г
  • кисіль вишн. -2 п. по 40 г
  • ревінь – 4-5 гіл.