Такий салат готую досить часто і не набридає: кожен раз він виходить різним

Такий салат готую досить часто і не набридає: кожен раз він виходить різним
Такий салат готую досить часто і не набридає: кожен раз він виходить різним

Пропонуємо рецепт простого, але дуже смачного салату. Його можна приготувати дуже швидко, як в даному варіанті, для повсякденного столу. А можна замінити один інгредієнт, і в такому варіанті його вже можна поставити  на святковий стіл.

Продукти:

  • перець болгарський солодкий;
  • 3 варені курячі яйця;
  • 150 г напівкопченої ковбаси;
  •  150 г твердого сиру;
  • майонез;
  • зелень;
  • сіль – за смаком.

Як готувати:

  1. Варимо яйця. А поки вони варяться (це 5-7 хвилин з моменту закипання води), готуємо інші інгредієнти.
  2. Очищаємо ковбасу від шкірки і нарізаємо соломкою.
  3. І ось саме від м’ясної складової залежатиме смак вашого салату.  Можна замість ковбаси в цей салат відварити яловичину або курку, можна використовувати копчену курку. А ще дуже смачно, якщо в салат додати відварений яловичий язик.
  4. Далі очищаємо і нарізаємо соломкою болгарський перець.
  5. Сир натираємо на грубій терці.
  6. До цього моменту вже зваряться яйця – охолоджуємо їх, очищаємо і також нарізаємо соломкою.
  7. Всі підготовлені інгредієнти перекладаємо в салатник.
  8. Додаємо нарізаний свіжий кріп або іншу зелень, трохи солимо, і заправляємо майонезом.

Перемішуємо, салат готовий! Його можна їсти відразу, але коли настоїться, він буде набагато смачніший!

За матеріалами