
Пропонуємо рецепт простого, але дуже смачного салату. Його можна приготувати дуже швидко, як в даному варіанті, для повсякденного столу. А можна замінити один інгредієнт, і в такому варіанті його вже можна поставити на святковий стіл.
Продукти:
- перець болгарський солодкий;
- 3 варені курячі яйця;
- 150 г напівкопченої ковбаси;
- 150 г твердого сиру;
- майонез;
- зелень;
- сіль – за смаком.
Як готувати:
- Варимо яйця. А поки вони варяться (це 5-7 хвилин з моменту закипання води), готуємо інші інгредієнти.
- Очищаємо ковбасу від шкірки і нарізаємо соломкою.
- І ось саме від м’ясної складової залежатиме смак вашого салату. Можна замість ковбаси в цей салат відварити яловичину або курку, можна використовувати копчену курку. А ще дуже смачно, якщо в салат додати відварений яловичий язик.
- Далі очищаємо і нарізаємо соломкою болгарський перець.
- Сир натираємо на грубій терці.
- До цього моменту вже зваряться яйця – охолоджуємо їх, очищаємо і також нарізаємо соломкою.
- Всі підготовлені інгредієнти перекладаємо в салатник.
- Додаємо нарізаний свіжий кріп або іншу зелень, трохи солимо, і заправляємо майонезом.
Перемішуємо, салат готовий! Його можна їсти відразу, але коли настоїться, він буде набагато смачніший!