Такий салат краще будь-якого шашлику і зникає зі столу моментально!

Це один з простих салатів з м’яса і болгарського перцю, готувати його просто і швидко, але виходить настільки смачно, що він зникає одним з перших зі столу.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свинина – 500 г;
  • цибуля, солодкий червоний перець – по 1 шт.;
  • лимон – 2 часточки;
  • оцет – 1-2 ст.л.;
  • сіль, перець, зелень.

Процес приготування салату

  1. Лимон добре промиваємо під водою. Ріжемо 2 часточки і нарізаємо шматочками разом з шкіркою.
  2. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, змішуємо з лимонними шматочками, оцтом, перемішуємо і залишаємо маринуватися.
  3. Свинину ви можете відварити зі спеціями і сіллю або запекти її. Тут як вам більше подобається, я запікаю, тоді м’ясо має дуже яскравий і насичений смак.
  4. Охолоджуємо м’ясо і ріжемо шматочками.
  5. Солодкий перець також ріжемо невеликими кубиками.
  6. Змішуємо всі продукти, додаємо дрібно різану зелень, солимо і перчимо до смаку.
  7. Накриваємо салат і відправляємо настоятися на 1 годину в холодильник.

Можна сказати, що це і не салат, а холодна м’ясна закуска, яка прекрасно поєднується з іншими стравами.

За матеріалами