Такий салат завжди готую на Новий рік! Традиційний рецепт новорічного салату

Цей салат завжди готую на Новий рік! Традиційний рецепт салату на святковий стіл
Цей салат завжди готую на Новий рік! Традиційний рецепт салату на святковий стіл

Цей салат завжди готую на Новий рік! Традиційний рецепт салату на святковий стіл

Такий салат готую з печінкою тріски , ви можете її замінити рибними консервами на свій смак!

Інгредієнти:

  • картопля – 2 шт.
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • печінка тріски (або рибна консерва) – 250 г
  • твердий сир – 160 г
  • яйце – 3 шт.
  • яблуко – 1 шт.
  • кріп
  • грецькі горіхи
  • майонез
  • сіль, перець, оцет

Рецепт приготування:

  1. Картоплю, моркву та яйця відваріть до готовності. Остудіть інгредієнти.
  2. Цибулину наріжте тонкими півкільцями, перекладіть в глибоку ємність і залийте маринадом (сіль, цукор, оцет по 0,5 ч.л. та окропом).
  3. Горіхи підсушіть на сухій сковороді, подрібніть їх ножем. Печінку тріски наріжте дрібними кубиками. З цибулі злийте маринад, відіжміть його рукою. Починаємо збирати салат.
  4. На плоску тарілку для подачі натріть рівним шаром відварену картоплю, підсоліть і поперчіть її, змастіть майонезом посередині. Один сантиметр від краю залиште без соусу.
  5. Наступним шаром викладіть мариновану цибулю. Далі – печінку тріски. Зверху натріть на крупній тертці сир. Його також змастіть майонезом, трохи поперчіть.
  6. Наступним шаром натріть яйця, змастіть їх майонезом. Далі – кисле яблуко і відварену моркву.
  7. Подрібніть кріп, посипте ним верхній шар салату. Прикрасьте блюдо горішками і відправте в холодильник на три години. Веселого святкування і приємного вам апетиту!
Цей салат завжди готую на Новий рік! Традиційний рецепт салату на святковий стіл
Цей салат завжди готую на Новий рік! Традиційний рецепт салату на святковий стіл