Те саме печиво, яке ми любили в дитинстві! Розсипчасте (пісочне) печиво на майонезі

Те саме печиво, яке ми любили в дитинстві! Розсипчасте (пісочне) печиво на майонезі
Те саме печиво, яке ми любили в дитинстві! Розсипчасте (пісочне) печиво на майонезі

Багато хто називає його пісочним хрустиками або печивом з м’ясорубки. Дійсно, така випічка по-особливому хрустка і розсипчаста. Я подаю її до столу з гарячим какао. Є в цьому щось затишне і домашнє, згодні?

Майонез тоді був у скляних баночках. Сьогодні, ви можете замінити майонез на сметану.

Інгредієнти:

  • майонез – 200 г
  • цукор – 180 г
  • ванільний цукор – 1 п.
  • вершкове масло – 200 г
  • яйце – 2 шт.
  • борошно – 4 скл.
  • сода або розпушувач – 0,5 ч.л.
  • цукор – 1 ч.л.

Рецепт приготування:

  1. Прохолодне вершкове масло перетріть з борошном в крихту. Потім додайте до маси яйця, майонез, ванільний і звичайний цукор. Туди ж – розпушувач. Замісити м’яке і еластичне тісто.
  2. Перекладіть його в миску і накрийте плівкою. Відправте тісто на 30 хвилин в холодильник. Пропустіть тісто через м’ясорубку з насадкою, як на картинці.
  3. Деко застеліть пергаментом, викладіть печиво.
  4. Готуйте пісочне печиво в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 15-20.

Смачного!

Те саме печиво, яке ми любили в дитинстві! Розсипчасте (пісочне) печиво на майонезі
Те саме печиво, яке ми любили в дитинстві! Розсипчасте (пісочне) печиво на майонезі
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!