Тепер завжди його печу, все перемішав — і готово! Яблучний пиріг, що тане в роті

Тепер завжди його печу, все перемішав — і готово! Яблучний пиріг, що тане в роті
Тепер завжди його печу, все перемішав — і готово! Яблучний пиріг, що тане в роті

Смачний і простий у приготуванні яблучний пиріг. Готується дуже швидко і легко. Це один з моїх улюблених яблучних пирогів!

Інгредієнти:

  • 2 великих або 3 середніх яблука нарізати кубиками
  • 3 яйця
  • Цукор – 150 г
  • Молоко – 180 мл
  • Масло вершкове – 80 г
  • Борошно – 300 г
  • Розпушувач – 5 г

Процес приготування:

  1. Яблука очистити, нарізати кубиками.
  2. Яйця змішати з цукром, влити молоко, перемішати.
  3. Додати розтоплене вершкове масло, перемішати.
  4. Всипати борошно, розпушувач, перемішати до однорідної маси.
  5. Додати в тісто нарізані яблука, добре перемішати.
  6. Вилити тісто у форму, застелену пергаментом та відправити в розігріту духовку до 180º на 30-35 хвилин.

Готовий пиріг посипати цукровою пудрою. Смачного!

https://youtu.be/LzIYobcO-zQ

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!