
Смачна і корисна запіканка цвітної капусти. Її можна їсти навіть коли ви на дієті. Нічого не потрібно відварювати чи смажити. А виходить дуже смачно!
Продукти:
- цвітна капуста;
- 3 ст. л. оцту;
- коріандр;
- по половинці червоного і зеленого перцю;
- сіль;
- перець;
- сухий часник;
- 2 ст. л. оливкової олії;
- 3 яйця;
- 2 ст. л. борошна;
- 8 г розпушувача;
- сир моцарела.
Як готувати
- Капусту розрізаємо на суцвіття.
- Замочуємо на 10 хвилин у воді з оцтом.
- Натираємо капусту на тертці з великими отворами.
- Додаємо свіжу кінзу, перець, кмин, сухий часник, куркуму, оливкову олію.
- Також додаємо розпушувач, борошно, яйця, перець, порізаний кубиками.
- Все вимішуємо.
- Викладаємо масу у підготовлену форму для запікання.
- Запікаємо 20-25 хвилин при температурі 250 градусів.
- Викладаємо сир, посипаємо зеленню і запікаємо ще 5 хвилин.