
Інгредієнти:
- 200 мл кефіру
- 5 ст.л. борошна
- 2 яйця
- 1/3 ч.л. харчової соди
- 1 ст.л. олії
- 3-4 шт. картоплі
- кріп, сіль, перець – за смаком
Рецепт приготування:
- Кефір змішати з содою.
- Яйця збити з дрібкою солі і влити кефір з содою. Додати олію, перемішати.
- Всипати просіяне борошно, перемішати. Додати подрібнену зелень.
- Картоплю натерти на грубій тертці, Посолити та поперчити.
- На сковороді розігріти олію, викласти тонким шаром картоплю, злегка підсмажити. Вилити зверху трохи тіста, розрівняти.
- Смажити з двох сторін до готовності картоплі.
Такі картопляні коржі добре смакують зі сметанно-часниковим соусом.