Тісто готую 5 хвилин: просто заливаю яблука і в духовку. М’який, ніжний, смачний пиріг

Тісто готую 5 хвилин: просто заливаю яблука і в духовку. М'який, ніжний, смачний пиріг
Тісто готую 5 хвилин: просто заливаю яблука і в духовку. М'який, ніжний, смачний пиріг

Інгредієнти:

  • яйця, 2 шт.;
  • цукор, 60 г;
  • ванільний цукор, 1 пакетик;
  • олія, 2 ст.л.;
  • дрібка солі;
  • молоко, 100 мл;
  • розпушувач, 1 ч.л;
  • яблука, 4 шт.;
  • кориця, за бажанням;
  • цукрова пудра, на (свій) смак.

Процес приготування:

  1. Яблука очищаємо від шкірки і ріжемо тонкими скибочками.
  2. Яйця змішуємо з сіллю, трохи збиваємо, додаємо цукор і ванільний цукор, збиваємо.
  3. Вливаємо олію і молоко, збиваємо.
  4. Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем і всипаємо в масу, вимішуємо тісто.
  5. Форму застеляємо пергаментом.
  6. Викладаємо яблука, заливаємо тістом, знову яблука і тісто. Чергуємо, поки не закінчаться інгредієнти. Яблука посипаємо корицею.
  7. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 30 – 35 хвилин.
  8. Охолоджуємо пиріг у формі і потім перекладаємо на блюдо.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!