Тісто як пух! Такі булочки вийдуть у всіх! Дуже простий рецепт м’яких і повітряних булочок до чаю

Тісто як пух! Такі булочки вийдуть у всіх! Дуже простий рецепт м'яких і повітряних булочок до чаю
Тісто як пух! Такі булочки вийдуть у всіх! Дуже простий рецепт м'яких і повітряних булочок до чаю

Просто дивовижне тісто для булочок. Записуйте рецепт!

Продукти:

  • 200 мл теплого молока;
  • 10 г свіжих дріжджів (3-4 г сухих);
  • 40 г цукру;
  • яйце;
  • 400 г борошна;
  • 50 г масла;
  • 0,5 ч. л. солі;
  • 150-200 г джему.

Як готувати:

  1. В мисці змішуємо тепле молоко, цукор, дріжджі, все добре вимішуємо.
  2. Додаємо сіль, яйце, перемішуємо. Додаємо борошно і замішуємо тісто.
  3. Додаємо вершкове масло.
  4. Тісто виходить еластичним та м`яким.
  5. Перекладаємо тісто і залишаємо на кілька годин, щоб тісто підійшло.
  6. Ділимо тісто на невеликі шматочки.
  7. Формуємо кульки, злегка розтачаємо.
  8. Викладаємо начинку.
  9. Випікаємо при температурі 180 ° С  18 хвилин.