Тісто, як пух! Великодня ПАСКА — РЕЦЕПТ. Тісто довго не черствіє і залишається м’яким

Тісто, як пух! Великодня ПАСКА — РЕЦЕПТ. Тісто довго залишається м'яким!
Тісто, як пух! Великодня ПАСКА — РЕЦЕПТ. Тісто довго не черствіє і залишається м'яким!

Інгредієнти:

  • Яйця – 8 шт.
  • Молоко – 500 мл
  • Вершкове масло – 250 г
  • Сметана – 500 г
  • Цукор – 450 г
  • Ванільний цукор – 3-4 пакетики
  • Сіль – 0,5 чайної ложки
  • Дріжджі сухі – 15 грамів (свіжі 50 г)
  • борошно – (+-)1400 г (але не більше 1600 г)
  • Родзинки – 250 г

Прикраса:

  • Білок від 4 яєць
  • Цукор 200 г
  • Лимонна кислота – дрібка
  • Сіль – дрібка

Покроковий рецепт приготування дивіться на відео: