Процес приготування:

  1. Нарізаємо цибулю та маринуємо.
  2. Свіжий огірок нарізаємо тонкою соломкою. Розподіляємо рівним шаром на дно форми. Солити не потрібно. Покриваємо майонезом.
  3. Другим шаром додаємо шинку, нарізаємо її тонкою соломкою. Розкладаємо і покриваємо майонезом.
  4. Третім шаром буде маринована цибуля, потрібно злити з неї воду та віджати. Викладаємо її на шинку і покриваємо невеликим шаром майонезу.
  5. Четвертий шар — варені яйця, натираємо їх на грубій тертці. Додаємо сіль та перець і майонез.
  6. Наступним шаром викладаємо чорнослив, попередньо нарізавши його невеликими шматочками. Якщо у вас чорнослив сухий, тоді потрібно попередньо залити окропом хвилин на 20, щоб він став м’яким і добре розпарився, потім промити і просушити. Покриваємо майонезом.
  7. Останнім шаром натираємо сир.
  8. Салат можна їсти відразу, а можна прикрити плівкою і прибрати в холодильник та дати просочитися, десь на 1 годину.

Смачного!