Тонкі картопляні млинці: в рази смачніші звичайних дерунів. РЕЦЕПТ

Тонкі картопляні млинці: в рази смачніші звичайних дерунів. РЕЦЕПТ
Тонкі картопляні млинці: в рази смачніші звичайних дерунів. РЕЦЕПТ

Інгредієнти:

  • 4-5 картоплин
  • 250-300 г пшеничного борошна
  • 3 яйця
  • 5 ст. л. соняшникової олії
  • 250-300 мл молока
  • 1 ч. л. цукру
  • 3-4 зуб. часнику
  • зелень за смаком
  • сіль за смаком

Рецепт приготування:

  1. Очистити картоплю від шкірки, вимити та порізати на частини. Перекласти в каструлю та залити водою. Зварити. Як тільки картопля охолоне, її треба потовкти разом з наваром. Саме тому під час варіння картоплі води має бути в міру.
  2. До картопляного пюре додати часник, пропущений через прес. Потім кип’ячене молоко, яйця та борошно. Замішати тісто. Під час цього додати олію та посолити. Знову ретельно перемішати й дати тісту постояти півгодини.
  3. Сковороду розігріти з олією й викласти ложкою млинці. Кожен посипати подрібненою зеленню. Обсмажити з обох сторін. Зауважте, що картопляні млинці трохи крихкіші, ніж зі звичайного борошна. Тому перевертати їх треба акуратно. Смачного!

    Тонкі картопляні млинці: в рази смачніші звичайних дерунів. РЕЦЕПТ
    Тонкі картопляні млинці: в рази смачніші звичайних дерунів. РЕЦЕПТ