Торт “Баунті”- рецепт з фото: шоколадний бісквіт з кокосовою начинкою

Торт "Баунті"- рецепт з фото: шоколадний бісквіт з кокосовою начинкою
Торт "Баунті"- рецепт з фото: шоколадний бісквіт з кокосовою начинкою

Інгредієнти

Для бісквіту: (форма 20-22 см)

  • Яйце – 4 шт.
  • Борошно – 100 г
  • Цукор – 150 г
  • Какао – 3 ст.л.

Для кокосової начинки:

  • молоко – 200 мл
  • кокосова стружка – 150 г
  • масло – 100 г
  • цукор – 100 г

Для просочення бісквіту:

  • вершки 10 % – 100 мл

Для шоколадної помадки:

  • шоколад – 160 г
  • молоко – 80 мл

Рецепт приготування:

  1. Печемо шоколадний бісквіт за цим рецептом.
  2. Готуємо кокосовий крем: молоко, масло та цукор поставити на вогонь до повного розчинення масла та цукру. Додати кокосову стружку та варити на слабкому вогні 5 хв.
  3. Охолоджений бісквіт розрізати на 2 частини, просочити вершками. Перекласти коржі кокосовою начинкою.
  4. Для шоколадної заливки: шоколад поламати на маленькі шматочки та залити гарячим молоком, мішати до повного розчинення.
  5. Полити зверху торт та поставити в холодильник для застигання.
  6. Насолоджуйтесь! 😉

    Торт "Баунті"- рецепт з фото: шоколадний бісквіт з кокосовою начинкою
    Торт “Баунті”- рецепт з фото: шоколадний бісквіт з кокосовою начинкою