Торт без духовки! Монастирська хата по-новому: простий і швидкий рецепт

Інгредієнти:

  • печиво Савоярді, 30 шт.

Для крему:

  • сир м’який, 400 г;
  • сметана, 300 г;
  • пудра цукрова, 6 ст.л.;
  • ванільний цукор, 4 ч.л.;
  • масло вершкове, 120 г

Для просочення :

  • вишневе варення (або інше, кисле), 90 г;
  • вода, 200 мл

Обсипати торт можна тертим шоколадом.

Процес приготування:

  1. М’яке вершкове масло змішуємо з пудрою, ванільним цукром і збиваємо до розчинення цукру.
  2. З’єднуємо сир зі сметаною і збиваємо.
  3. Змішуємо збите масло і сирну масу і збиваємо до пишності.
  4. Воду змішуємо з варенням. Проціджуємо через сито.
  5. Тарілку злегка змащуємо кремом, зверху викладаємо просочене печиво, вишневе повидло і знову шар крему.
  6. Формуємо весь торт, зверху посипаємо тертим шоколадом.

Смачного!