
Горіхи з чорносливом під сметанним кремом створять вишуканий десерт, який нікого не залишить байдужим. З усією підготовкою приготування торта без випічки займе близько 20 хвилин.
Інгредієнти:
- чорнослив – 200 г
- сметана – 500 г
- ванільний цукор – 10 г
- цукрова пудра – 30 г
- волоські горіхи – 150 г
- печиво цукрове – 300 г
- молоко – 100 г
Рецепт приготування:
- Щоб не чекати, поки торт просочиться, вмочіть кожне печиво в молоко перед тим, як викласти з нього шар торта.
- Печиво змастити кремом зі сметани і цукрової пудри з ваніллю. Пам’ятайте, що печиво солодке саме по собі, тому багато цукру в крем додавати не варто.
- Зверху крему – шар подрібнених волоських горіхів. Чорнослив (заздалегідь промийте гарячою водою) і злегка обсушіть. Наріжте його дрібно (як показано у відео) і викладіть зверху горіхів.
- Прикрасити торт можна чорносливом та горіхами.
Детальніше на відео: