Торт-еклер без випічки. Рецепт, який знадобиться

Торт-еклер без випічки. Рецепт, який знадобиться коджній господині
Торт-еклер без випічки. Рецепт, який знадобиться коджній господині
Рецепт простого і смачного торта без випічки.
Зазвичай, для таких тортів нам потрібно печиво, яке замінює тісто.
Інгредієнти:
  • Печиво – 450 г
  • Молоко – 500 мл
  • Жовтки – 1 шт.
  • Цукор – 7 ст. л.
  • Какао-порошок – 2 ст. л.
  • Вершкове масло – 50 г
  • Крохмаль – 2,5 ст. л.
  • Ванільний екстракт – 1 ч. л.
Рецепт приготування:
  1. Для крему приготуйте ванільний пудинг. Для цього розділіть 500 мл молока навпіл. Одну частину молока доведіть до кипіння на повільному вогні.
  2. В іншу частину додайте крохмаль, 3 ст. л. цукру, ванільний екстракт, жовток. Збийте масу і влийте в кипляче молоко. Готуйте, помішуючи, до загустіння. Залиште пудинг остигати.
  3. Дно форми застеліть фольгою або харчовою плівкою. Викладайте шарами печиво і крем. Продовжуйте формувати торт. Останній шар повинен бути з печива.
  4. Приготуйте глазур. Для цього змішайте 4 ст. л. цукру, какао-порошок, 1 ст. л. молока, поставте суміш на вогонь. Коли маса почне закипати, додайте краплю олії.
  5. Ретельно розмішайте, щоб масло повністю розчинилося. Зніміть глазур з вогню і полийте торт. Поставте десерт застигати і просочуватися в холодильник.

 Підпишіться на Коліжанку в Telegram