Торт із лаваша без випічки. Готується всього з 4 інгредієнтів за лічені хвилини, а на смак – дивовижний

Торт із лаваша без випічки. Готується всього з 4 інгредієнтів за лічені хвилини, а на смак – дивовижний
Торт із лаваша без випічки. Готується всього з 4 інгредієнтів за лічені хвилини, а на смак – дивовижний

Торт із лаваша без випічки. Готується всього з 4 інгредієнтів за лічені хвилини, а на смак – дивовижний. Виглядає як із гарної кондитерської – його не соромно приготувати як на святковий стіл, так і просто до приходу гостей.

Інгредієнти:

  • Сметана 20% – 500 мл
  • Варене згущене молоко – 370 г
  • Тонкий лаваш – 500 г
  • Розморожена вишня (можна замінити на інші ягоди чи фрукти) – 500 г
  • Дрібка солі
  • Шоколад для прикраси – за бажанням

Процес приготування:

  1. Лаваш наріжте на 20 смуг, шириною близько 15 см.
  2. Натріть на тертці шоколад для прикраси (за бажанням його можна замінити на кокосову стружку, горіхи або зовсім не прикрашати.
  3. Сметану збийте міксером з вареним згущеним молоком та сіллю до однорідності.
  4. Кожну смужку лаваша змащуємо кремом, на край викладаємо ряд вишень і загортаємо в трубочку.
  5. Трубочки викладаємо на змащену вершково-згущеним кремом форму шарами, щедро змащуючи кожен шар кремом.
  6. Відправте торт в холодильник мінімум на годину-дві. Як тільки він буде готовий, присипте тертим шоколадом зверху і з боків.

Смачного!