Торт “П’ЯНА ВИШНЯ” тане у роті! Просто та дуже смачно!

Інгредієнти: (діаметр форми 20 см)

Шоколадний бісквіт:

  • Яйця – 5 шт.
  • Дрібка солі
  • Цукор – 150 г (7 столових ложок)
  • Борошно – 80 г (5 столових ложок)
  • Какао порошок – 45 г
  • Крохмаль – 30 г (3 столових ложки)

Вишнева начинка:

  • Вишня без кісточок – 300 г (2 склянки)
  • Згущене молоко – 120 г (5 столових ложок + 1 чайна ложка)
  • Вершкове масло – 70 г
  • Чорний шоколад – 120 г
  • Лікер або коньяк – 50 мл (4 столові ложки)

Глазур:

  • Вершки 20 % – 150 мл (10 столових ложок)
  • Шоколад – 130 г
  • Олія – ​​30 мл ( 2 столові ложки)
  • Горіхи – 50 г

Процес приготування (відео):