Торт з бананами дуже смачний та нескладний у приготуванні. У ньому чудово поєднується вологий шоколадний бісквіт із ніжним заварним кремом та свіжими бананами. Такого торта виходить багато та вистачить на велику компанію.
ІНГРЕДІЄНТИ (форма 26×39 см):
Бісквіт:
- борошно – 300 г
- молоко – 250 мл
- яйця – 4 шт.
- цукор – 200 г
- олія – 120 мл
- какао – 3 ст. л.
- розпушувач – 2 ч.л.
Заварний крем:
- молоко – 600 мл
- масло вершкове – 50 г
- цукор – 100 г
- борошно – 70 г
- цукор ванільний – 10 г
Шоколадна глазур:
- шоколад чорний – 170 г
- вершки 33% – 200 мл
- масло вершкове – 30 г
- банани – 6 шт.
- шоколад білий – 50 г
- молоко – 1-2 ст. л.
- фундук (волоський горіх, арахіс) – 30 г
Процес приготування (відео):
https://youtu.be/1rrISZKbLK4