Торт ще ніколи не був таким смачним! Усім потрібний рецепт!

Торт з бананами дуже смачний та нескладний у приготуванні. У ньому чудово поєднується вологий шоколадний бісквіт із ніжним заварним кремом та свіжими бананами. Такого торта виходить багато та вистачить на велику компанію.

ІНГРЕДІЄНТИ (форма 26×39 см):

Бісквіт:

  • борошно – 300 г
  • молоко – 250 мл
  • яйця – 4 шт.
  • цукор – 200 г
  • олія – 120 мл
  • какао – 3 ст. л.
  • розпушувач – 2 ч.л.

Заварний крем:

  • молоко – 600 мл
  • масло вершкове – 50 г
  • цукор – 100 г
  • борошно – 70 г
  • цукор ванільний – 10 г

Шоколадна глазур:

  • шоколад чорний – 170 г
  • вершки 33% – 200 мл
  • масло вершкове – 30 г
  • банани – 6 шт.
  • шоколад білий – 50 г
  • молоко – 1-2 ст. л.
  • фундук (волоський горіх, арахіс) – 30 г

Процес приготування (відео):

https://youtu.be/1rrISZKbLK4