Торт, який готується за 10 хвилин без випічки. Цей рецепт дуже полюбила моя сім’я!

Простий рецепт, коли не хочеться возитися з випічкою і духовкою, а солодкого дуже хочеться! Вершково-банановий крем – справжня смакота.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 300 г шоколадного печива (можна печиво “Oreo”)
  • 400 г холодних жирних вершків 33% (можна використовувати і сметану)
  • 2 ст. л. цукру
  • 2 банани (500 г)
  • 40 г шоколаду і 1 ст. л. молока (для глазурі)
  • 30 г горіхів (арахіс або волоських)

 Спосіб приготування:

  1.  Подрібнюємо 300 г шоколадного печива.
  2. 400 г холодних жирних вершків 33% збиваємо міксером протягом 10 хвилин. Коли вершки вже трохи збилися, додаємо 2 ст. л. цукру.
  3. 2-3 ст. л. готового крему залишаємо для прикраси торта зверху.
  4. 2 банани нарізаємо невеликими шматочками.
  5. Змішуємо всі інгредієнти: банани, подрібнене печиво і збиті вершки.
  6. Дно глибокої миски застеляємо харчовою плівкою в два шари. І викладаємо наш тортик.
  7. Ставимо торт в холодильник на 2-3 години.
  8. А тим часом приготуємо глазур для прикраси: 40 г шоколаду і 1 ст. л. молока. Розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані. Перекладаємо нашу шоколадну глазур в кондитерський мішок або в звичайний пакетик з гострим кутом. Подрібнюємо 30 г горіхів.
  9.   Дістаємо тортик з холодильника, викладаємо на тарілку і прикрашаємо.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!