Торт за 12 хвилин! Готую коржі тільки так: лінивий медовик без розкочування коржів

Для тіста:

  • мед – 180 г;
  • масло вершкове – 160 г;
  • яйця – 4 шт.;
  • сода – 1.5 ч.л.;
  • дрібка солі;
  • цукор – 180 г;
  • борошно – 250 г

Для приготування крему:

  • сметана жирна  – 600 мл;
  • сир м’який – 200 г;
  • пудра цукрова – 120 г;
  • ванілін на (свій) смак.

Процес приготування:

  1. Мед змішуємо з вершковим маслом, розтоплюємо на невеликому вогні.
  2. Всипаємо соду і активно перемішуємо, щоб піна не стала витікати з посудини.
  3. Знімаємо з плити, охолоджуємо.
  4. Яйця збиваємо з цукром до пишності.
  5. Змішуємо обидві маси, не перестаючи збивати міксером.
  6. Всипаємо просіяне борошно і перемішуємо тісто лопаткою до однорідності.
  7. Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.
  8. Випікаємо при 180 градусах близько 12 хвилин.
  9. Охолоджуємо корж на решітці, обрізаємо краї, розрізаємо на 2 коржі.
  10. Сметану змішуємо з пудрою і збиваємо, додаємо частинами м’який сир і збиваємо крем до пишності.
  11. Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, обсипаємо подрібненими обрізками.
  12. Торт ставимо в холодильник на кілька годин, щоб він просочився.