Три інгредієнти і мінімум часу — дуже ніжне кокосове печиво до чаю

Три інгредієнти і мінімум часу — дуже ніжне кокосове печиво до чаю
3 інгредієнти і мінімум часу: дуже ніжне кокосове печиво до чаю

Хрустке зовні й ніжне, м’яке всередині, дуже ароматне і невагоме – так можна описати неймовірне печиво з кокосовою стружкою. Готується така випічка миттєво, а з’їдається ця смакота ще швидше!

Продукти:

  •  140 г кокосової стружки;
  •  100 г цукру;
  • 2 яйця.

Як готувати:

1. У кокосову стружку додайте цукор та яйця.

2. Все добре змішайте і нагрійте суміш на водяній бані до 40-45°С.

3. Потім трохи збийте міксером і покладіть в холодильник на півгодини.

4. Викладіть тісто на деко, застелене пекарським папером. Сформуйте невеличке печиво.

5. Випікайте печиво у розігрітій духовці при температурі 180°С впродовж 20 хвилин.

Ароматно-апетитні кокосові ласощі будуть гарним доповненням до сімейного чаювання або для пригощання несподіваних гостей.

За матеріалами