
Хрустке зовні й ніжне, м’яке всередині, дуже ароматне і невагоме – так можна описати неймовірне печиво з кокосовою стружкою. Готується така випічка миттєво, а з’їдається ця смакота ще швидше!
Продукти:
- 140 г кокосової стружки;
- 100 г цукру;
- 2 яйця.
Як готувати:
1. У кокосову стружку додайте цукор та яйця.
2. Все добре змішайте і нагрійте суміш на водяній бані до 40-45°С.
3. Потім трохи збийте міксером і покладіть в холодильник на півгодини.
4. Викладіть тісто на деко, застелене пекарським папером. Сформуйте невеличке печиво.
5. Випікайте печиво у розігрітій духовці при температурі 180°С впродовж 20 хвилин.
Ароматно-апетитні кокосові ласощі будуть гарним доповненням до сімейного чаювання або для пригощання несподіваних гостей.