Це дуже легко та смачно! МІЙ УЛЮБЛЕНИЙ ХЛІБ, тепер готую всій сім’ї

Це дуже легко та смачно! МІЙ УЛЮБЛЕНИЙ ХЛІБ, тепер готую всій сім'ї
Це дуже легко та смачно! МІЙ УЛЮБЛЕНИЙ ХЛІБ, тепер готую всій сім'ї

Інгредієнти:

  • 900 г пшеничного борошна
  • 300 мл теплого молока
  • 300 мл теплої води
  • 1,5 чайні ложки солі
  • 20 грам свіжих дріжджів або 1 столова ложка сухих
  • оливкова олія і петрушка

Рецепт приготування:

  1. Змішати в мисці борошно з сіллю та дріжджами.
  2. Влити молоко та воду, замісити руками тісто.
  3. Тісто накрити кришкою та залишити в теплому місці, щоб підійшло.
  4. Робочу поверхню присипати борошном, викласти тісто та розділити його на 8 частин.
  5. Кожну розкачати в пласт по діаметру сковорідки.
  6. Смажити на розігрітій сухій сковороді з двох сторін.
  7. Готові коржики змастити оливковою олією, або розтопленим вершковим маслом з подрібненою петрушкою.
  8. Виходять дуже пухкі. Смакота!