Це м’ясо можна їсти губами! БЕЗ перебільшень! Неймовірно м’яка яловичина

Яловичина за цим рецептом виходить дуже м’яка, прямо розпадається на окремі волокна! Навіть дуже жорстке м’ясо буде танути в роті – при необхідності потрібно збільшити час приготування. При тушінні утворюється смачний соус – поєднання цибулі, вершкового масла і м’ясного соку ідеальне, а головне, що це м’ясо дуже просто приготувати. Рекомендую обов’язково спробувати цей рецепт, дуже і дуже м’яке і смачне м’ясо виходить!

Рецепт приготування:

  • Яловичина – 1 кг
  • Цибуля – 400 г
  • Вершкове масло – 100-150 г
  • Вода – 50 мл
  • Часник – 3 зубчики
  • Сіль – 0 , 5 ч.л. (За смаком)
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Оцет 9% – 1 ч.л.
  • Чорний перець – 7 горошин
  • Запашний перець – 2 горошини

Процес приготування:

  1. М’ясо добре промити і обсушити. Нарізати великими шматочками. Викласти в каструлю одним шаром. Залити воду.
  2. Цибулю нарізати маленькими кубиками. Я нарізаю дуже дрібно, щоб цибуля розварилася. Але можна нарізати більшими шматочками або кільцями. Викласти цибулю на м’ясо.
  3. Вершкове масло нарізати шматочками і викласти зверху на цибулю. Тушити 60 хвилин під закритою кришкою.
  4. Додати оцет, сіль на (свій) смак, цукор, чорний і запашний перець, подрібнений часник. Тушити ще 60-90 хвилин в залежності від жорсткості м’яса. Якщо соус виходить рідким. Те можна відкрити кришку, щоб випарувалася зайва рідина.
  5. Готове м’ясо з соусом подаємо з відвареною картоплею або макаронами. Смачного!