Це м’ясо можна їсти губами! БЕЗ перебільшень! Неймовірно м’яка яловичина

Це м'ясо можна їсти губами! БЕЗ перебільшень! Неймовірно м'яка яловичина
Це м'ясо можна їсти губами! БЕЗ перебільшень! Неймовірно м'яка яловичина

Яловичина за цим рецептом виходить дуже м’яка, прямо розпадається на окремі волокна! Навіть дуже жорстке м’ясо буде танути в роті – при необхідності потрібно збільшити час приготування. При тушінні утворюється смачний соус – поєднання цибулі, вершкового масла і м’ясного соку ідеальне, а головне, що це м’ясо дуже просто приготувати. Рекомендую обов’язково спробувати цей рецепт, дуже і дуже м’яке і смачне м’ясо виходить!

Рецепт приготування:

  • Яловичина – 1 кг
  • Цибуля – 400 г
  • Вершкове масло – 100-150 г
  • Вода – 50 мл
  • Часник – 3 зубчики
  • Сіль – 0 , 5 ч.л. (За смаком)
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Оцет 9% – 1 ч.л.
  • Чорний перець – 7 горошин
  • Запашний перець – 2 горошини

Процес приготування:

  1. М’ясо добре промити і обсушити. Нарізати великими шматочками. Викласти в каструлю одним шаром. Залити воду.
  2. Цибулю нарізати маленькими кубиками. Я нарізаю дуже дрібно, щоб цибуля розварилася. Але можна нарізати більшими шматочками або кільцями. Викласти цибулю на м’ясо.
  3. Вершкове масло нарізати шматочками і викласти зверху на цибулю. Тушити 60 хвилин під закритою кришкою.
  4. Додати оцет, сіль на (свій) смак, цукор, чорний і запашний перець, подрібнений часник. Тушити ще 60-90 хвилин в залежності від жорсткості м’яса. Якщо соус виходить рідким. Те можна відкрити кришку, щоб випарувалася зайва рідина.
  5. Готове м’ясо з соусом подаємо з відвареною картоплею або макаронами. Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!