
Щоб приготувати котлети з курячої печінки:
- Печінка куряча – 560 г
- Сало – 150 г
- Цибуля – 2 шт.
- Сіль, чорний мелений перець – на смак
- Манна крупа – 5 ст.л.
- Яйце – 2 шт.
- * Якщо фарш дуже рідкий, можна додати ще пару столових ложок борошна.
Для підсмажки:
- Морква – 1 шт. (велика)
- Цибуля – 2 шт.
Процес приготування:
- Перемолоти на м’ясорубці курячу печінку, сало, цибулю. Додати манну крупу, яйця, сіль, чорний мелений перець. Залишити на 30-40 хвилин, щоб манна крупа набухла.
- Моркву натерти на дрібній тертці, нарізати цибулю дрібним кубиком.
- Обсмажити цибулю на олії до золотистості, додати моркву, обсмажити ще 3-4 хвилини.
- Манка набухла і фарш став густішим. Тепер обсмажити котлети на сковороді до рум’яності з кожного боку.
- Викласти шарами котлети та підсмажку. Смачного!