Це найкраща кабачкова запіканка, яку я їла. Покроковий РЕЦЕПТ з фото

Це найкраща кабачкова запіканка, яку я їла. Покроковий РЕЦЕПТ з фото
Це найкраща кабачкова запіканка, яку я їла. Покроковий РЕЦЕПТ з фото

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки – 700 г;
  • фарш курячий – 500 г;
  • яйця – 2-3 шт;
  • кріп;
  • помідор – 2 шт;
  • цибуля – 2 шт;
  • сир – 100 г;
  • сіль, перець і спеції.

Процес приготування

  1. Кабачки очищаємо від шкірки і насіння і натираємо на крупній тертці, солимо і залишаємо, щоб він пустив сік. Через 15 хвилин віджимаємо руками або через друшляк.
  2. Куряче філе ріжемо на шматки і перетворюємо в фарш за допомогою блендера або м’ясорубки.
  3. Цибулю дрібно ріжемо, зелень також ріжемо.
  4. Кабачки змішуємо з фаршем та цибулею, зеленню, яйцями, солимо і перчимо до смаку, видавлюємо часник.
    Це найкраща кабачкова запіканка, яку я їла. Покроковий РЕЦЕПТ з фото
    Це найкраща кабачкова запіканка, яку я їла. Покроковий РЕЦЕПТ з фото

     

  5. Добре все перемішуємо до однорідності.
  6. Форму для запікання трохи змащуємо маслом і викладаємо масу, розрівнюємо її.
  7. Зверху викладаємо кружальця помідорів і ставимо форму в розігріту духовку до 180 градусів.
    Це найкраща кабачкова запіканка, яку я їла. Покроковий РЕЦЕПТ з фото
    Це найкраща кабачкова запіканка, яку я їла. Покроковий РЕЦЕПТ з фото

     

  8. Запікаємо 1 годину, виймаємо і посипаємо тертим сиром, допікаємо близько 5 – 10 хвилин.

     

  9. Подавати таку запіканку дуже смачно зі сметаною, соусом з зеленню. Смачного!
Це найкраща кабачкова запіканка, яку я їла. Покроковий РЕЦЕПТ з фото
Це найкраща кабачкова запіканка, яку я їла. Покроковий РЕЦЕПТ з фото

За матеріалами