Це один з найкращих рецептів домашнього морозива! 100% натуральне морозиво пломбір

Це один з найкращих рецептів домашнього морозива! 100% натуральне морозиво пломбір
Це один з найкращих рецептів домашнього морозива! 100% натуральне морозиво пломбір

ІНГРЕДІЄНТИ на 8 шт. по 100 г

  • вершки 30% – 500 г
  • згущене молоко сире – 300 г
  • вафлі – 2 шт.

Приготування:

  1. Вершки вибирайте з високим відсотком жирності,  33 %. Можна використовувати і сметану, але вона може давати кислуватий присмак. Влийте холодні вершки в миску, а потім збийте їх міксером до густої пишної маси.
  2. До вершків влийте сире згущене молоко. Зверніть увагу, що обидва продукти повинні бути з холодильника. Збийте все міксером до однорідності.
  3. Дно прямокутної форми для випікання застеліть вафлею. Для цього вафельний лист потрібно підрізати під розмір форми. На вафлю викладайте вершкову масу, рівномірно розподіляючи її по всій поверхні.
  4. Зверху накрийте морозиво другим листом вафлі. Поставте морозиво в морозилку на 2-3 години до повного застигання.
  5. Коли морозиво повністю застигне, розділяйте його гарячим ножем. Смачного!