Це так смачно, що не передати словами! Куряче філе під соковитою кабачковою шубкою

Інгредієнти:

  • 500 г курячої грудки
  • один кабачок
  • 100-150 г твердого сиру
  • майонез, часник, паприка і сіль – на (свій) смак.

Процес приготування:

  1. Кабачок натираємо на грубій тертці, солимо та залишаємо.
  2. Розрізаємо грудку, накриваємо харчовою плівкою і злегка відбиваємо.
  3. Форму застеляємо пергаментним папером, змащуємо олією і викладаємо філе. Маринуємо грудку: додамо сіль, часник, паприку і майонез.
  4. Викладаємо кабачок. В кінці посипаємо тертим сиром.
  5. Це так смачно, що не передати словами! Куряче філе під соковитою кабачковою шубкою
    Це так смачно, що не передати словами! Куряче філе під соковитою кабачковою шубкою
  6. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.