Цей хліб дуже смачний! Приготуйте, не пошкодуєте

ІНГРЕДІЄНТИ:

Для тіста:

  • Борошно – 220 г
  • Сухі дріжджі – 5 г
  • Сіль – 1/4 ч.л.
  • Цукор – 30 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко – 100 мл
  • Вершкове масло – 30 г
  • Сир (твердий або моцарелла) – 100 г

Для часникового масла:

  • Зелена цибуля – 2 ст.л.
  • Часник – 1 ст.л.
  • Цукор – 5 г
  • Вершкове масло – 20 г
  • Жовток – 1 шт.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. У глибоку миску висипаємо 220 г борошна, до нього додаємо сухі дріжджі 5 г, потім сіль 1/4 ст.л., цукор 30 г і яйце 1 шт. Ще налийте 100 мл теплого молока. І замісіть тісто.
  2. До тіста додайте 30 г вершкового масла і ще раз вимісіть тісто. Якщо тісто прилипає до рук, то додайте борошно.
  3. Після чого поставте тісто у вимкнену духовку разом із гарячою водою, для того, щоб тісто піднялося.
  4. Тим часом приготуємо часникове масло, яким будемо змащувати наш хліб. Змішаємо: зелена цибуля 2 ст.л., часник 1 ст.л., цукор 5 г, вершкове масло 20 г, жовток 1 шт. Все добре перемішайте.
  5. Тісто добре піднялося, робимо на ньому надрізи, змащуємо часниковим маслом, яке ми приготували. Нарізаємо 100 г сиру (я брала сир Моцарелла, можна брати і твердий). У розрізи вставляємо сир.
  6. Ставимо в духовку і випікаємо при температурі 180ºC 15 хвилин.

https://youtu.be/W2wvZ_ZM9lY